
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
lukewarm water400 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baker's flour500 g
-
sea salt2 tsp
Topping
-
red onion cut into squares (2 cm), layers separated (24 pieces)½
-
mixed cherry tomatoes cut in half12
-
fresh rosemary leaves only1 tbsp
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
sea salt flakes to sprinkle1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
417.3 kcal /
1752.5 kJ
Πρωτεΐνη
10.4 g
Λιπαρά
14.9 g
Υδατάνθρακες
59 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.3 g
Νάτριο
1120.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHerb and garlic pull-apart bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3ωρ.
Basic bread rolls
45 λεπτ.
Three cheese spinach scrolls
2ωρ. 15 λεπτ.
Spiced fruit loaf
2ωρ. 30 λεπτ.
Rye bread rolls
12ωρ.
Basic bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Seed and nut bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Mini herb and garlic pull apart bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Gluten and grain free bread rolls
1ωρ. 20 λεπτ.
Boston Bun
2ωρ. 45 λεπτ.
Pan-fried pork buns
2ωρ.