
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
lukewarm water400 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baker's flour500 g
-
sea salt2 tsp
Topping
-
red onion cut into squares (2 cm), layers separated (24 pieces)½
-
mixed cherry tomatoes cut in half12
-
fresh rosemary leaves only1 tbsp
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
sea salt flakes to sprinkle1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
417.3 kcal /
1752.5 kJ
Πρωτεΐνη
10.4 g
Λιπαρά
14.9 g
Υδατάνθρακες
59 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.3 g
Νάτριο
1120.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese and bacon rolls
2ωρ.
Thermomumma white sandwich bread loaf
3ωρ. 30 λεπτ.
Vegemite® and cheese scrolls
1ωρ. 35 λεπτ.
Flour tortillas
1ωρ. 10 λεπτ.
Naan bread
2ωρ. 40 λεπτ.
Easy everyday white bread
5ωρ. 10 λεπτ.
Roti (for two)
25 λεπτ.
Everyday sourdough loaf
4ωρ. 20 λεπτ.
Basic bread rolls
45 λεπτ.
Garlic and coriander naan
1ωρ. 30 λεπτ.
Three cheese spinach scrolls
2ωρ. 15 λεπτ.
Greek pita breads
1ωρ. 15 λεπτ.