Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)

Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)

4.8 136 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Dough
  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    20 g
  • lukewarm water
    400 g
  • dried instant yeast
    1 ½ tsp
  • baker's flour
    500 g
  • sea salt
    2 tsp
Topping
  • red onion cut into squares (2 cm), layers separated (24 pieces)
    ½
  • mixed cherry tomatoes cut in half
    12
  • fresh rosemary leaves only
    1 tbsp
  • extra virgin olive oil
    3 tbsp
  • sea salt flakes to sprinkle
    1 tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 417.3 kcal / 1752.5 kJ
Πρωτεΐνη 10.4 g
Λιπαρά 14.9 g
Υδατάνθρακες 59 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.3 g
Νάτριο 1120.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων