
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh ricotta cheese500 g
Basil oil
-
fresh basil leaves only70 g
-
boiling water to blanch
-
ice cold water
-
grapeseed oil125 g
Gnudi
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
nutmeg1 pinch
-
sea salt to season1 pinch
-
ground black pepper to season1 pinch
-
plain flour500 g
-
water1000 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 tsp
-
unsalted butter2 tbsp
Serving
-
cherry tomatoes mixed, cut into halves300 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh basil leaves only, to serve
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1031.9 kcal /
4334.1 kJ
Πρωτεΐνη
28.3 g
Λιπαρά
66.8 g
Υδατάνθρακες
78.6 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
24.3 g
Νάτριο
426.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPierogi (Cheese dumplings)
1ωρ. 30 λεπτ.
Vegetable Massaman curry
45 λεπτ.
Eggs with coconut curry sauce
30 λεπτ.
Cauliflower gratin
1ωρ.
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 λεπτ.
High Protein Egg Bake
20 λεπτ.
Summer dahl
35 λεπτ.
Amritsari dal
26ωρ.
No-roll cheesy broccoli quiche
1ωρ. 25 λεπτ.
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3ωρ. 45 λεπτ.
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1ωρ.
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1ωρ.