
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh ricotta cheese500 g
Basil oil
-
fresh basil leaves only70 g
-
boiling water to blanch
-
ice cold water
-
grapeseed oil125 g
Gnudi
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
nutmeg1 pinch
-
sea salt to season1 pinch
-
ground black pepper to season1 pinch
-
plain flour500 g
-
water1000 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 tsp
-
unsalted butter2 tbsp
Serving
-
cherry tomatoes mixed, cut into halves300 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh basil leaves only, to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1031.9 kcal /
4334.1 kJ
Πρωτεΐνη
28.3 g
Λιπαρά
66.8 g
Υδατάνθρακες
78.6 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
24.3 g
Νάτριο
426.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom risotto (TM6)
30 λεπτ.
Lentil bolognese
30 λεπτ.
Vegetarian chilli
35 λεπτ.
Broccoli and three cheese pasta bake
40 λεπτ.
Feta, spinach and potato frittata
1ωρ.
Pizza bianca
40 λεπτ.
Zucchini, lentil and coconut stew
30 λεπτ.
Red lentil cauliflower dahl
35 λεπτ.
Bean ratatouille with halloumi
30 λεπτ.
Spicy cauliflower soup
20 λεπτ.
Tomato and lentil dahl
35 λεπτ.
Mushroom stroganoff
20 λεπτ.