Congrio con garbanzos a la marinera

Congrio con garbanzos a la marinera

4.0 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • 250 g de almejas frescas
  • 2 dientes de ajo
  • 150 g de cebolla en trozos
  • 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 70 g de aceite de oliva
  • ½ cucharadita de pimentón
  • 50 g de vino blanco
  • 700 g de caldo de pescado
  • 600 g de congrio abierto, en dados de 3-4 cm sazonados
  • 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
  • 2 - 3 ramitas de perejil fresco picado

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 346 kcal / 1449 kJ
Πρωτεΐνη 29.4 g
Λιπαρά 18.5 g
Υδατάνθρακες 15.8 g
Φυτικές ίνες 2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.3 g
Νάτριο 332.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων