
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brioche hot cross buns
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Dough
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease130 g
-
milk200 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
sugar50 g
-
eggs2
-
baker's flour plus extra to dust500 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
ground cloves½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
mixed dried fruit of choice (see Tips)250 g
Piping mixture
-
plain flour40 g
-
water50 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
sea salt1 pinch
Syrup
-
water40 g
-
sugar40 g
-
butter to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
257.8 mg
Πρωτεΐνη
7.9 g
Θερμίδες
1428.9 kJ /
340.2 kcal
Λιπαρά
12.5 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.5 g
Υδατάνθρακες
48.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMacadamia chocolate cookies
45 λεπτ.
ANZAC slice
1ωρ. 40 λεπτ.
Lemon meringue tarts
25ωρ. 30 λεπτ.
Apple cinnamon muffins
40 λεπτ.
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 λεπτ.
Afghan biscuits
25 λεπτ.
Choc chunk and pomegranate oatmeal cookies
45 λεπτ.
Chocolate zucchini mini loaves
1ωρ. 30 λεπτ.
Coconut oat biscuits
45 λεπτ.
Gluten free cinnamon doughnuts
25 λεπτ.
Spiced pumpkin mini loaves with cream cheese frosting
1ωρ. 20 λεπτ.
Magic bean chocolate cake
1ωρ. 40 λεπτ.