Tarte au chou romanesco et au roquefort

Tarte au chou romanesco et au roquefort

4.3 78 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 parts

Υλικά

La pâte feuilletée
  • de beurre congelé en morceaux
    150 g
  • de farine de blé
    150 g
  • d'eau froide
    75 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
La garniture
  • d'eau
    400 g
  • de chou romanesco détaillé en petits bouquets
    400 g
  • le jus d'un citron jaune
  • gousses d'ail
    2
  • de ciboulette fraîche ciselés
    3 - 4 brins
  • œufs
    5
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    300 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de roquefort coupé en morceaux
    200 g

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 717 kcal / 2977 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 59 g
Υδατάνθρακες 27 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων