Cipolle ripiene di zucca e rosmarino

Cipolle ripiene di zucca e rosmarino

4.7 37 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 porzione

Υλικά

  • di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
    80 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati + q.b.
    2 rametti
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    20 g
  • cipolle pelate (circa 125 g l'una)
    6
  • di polpa di zucca a cubetti (circa 2-3 cm)
    250 g
  • di acqua
    200 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 152.3 kcal / 637.3 kJ
Πρωτεΐνη 6.8 g
Λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 16.8 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.8 g
Νάτριο 0.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων