Συσκευές & Αξεσουάρ
Nyonya Chicken Rendang
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
5 portions
Υλικά
-
coconut oil50 g
-
garlic cloves15 g
-
shallots65 g
-
galangal10 g
-
fresh turmeric5 g
-
fresh ginger5 g
-
fresh red chillies100 g
-
dried chillies (approx. 10 pieces), deseeded, soaked to soften10 g
-
candlenuts3
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
chicken thighs, with skin and bone800 g
-
toasted coconut paste (kerisik)50 g
-
coconut cream100 g
-
salt adjust to taste1 - 2 tsp
-
palm sugar45 g
-
kaffir lime leaves3
-
turmeric leaf thinly sliced1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Πρωτεΐνη
28 g
Θερμίδες
2699 kJ /
645 kcal
Λιπαρά
45 g
Υδατάνθρακες
34 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTarte Bourguignonne
1h 30min
Ayam Balado
45min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Classic beef burgers (MEATER+®)
1h
Steak tartare
10min
Chilli Beef with Lemon Feta
30min
Lemon Garlic Chicken and Rice
1h 10min
Pulled pork with steamed buns
3h
Chicken Pizzaiola
50min
Thai Burger
35min
Beef Burgundy
1h 45min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4h