
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cauliflower gratin
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
-
Gruyère cheese or Swiss cheese, cut into pieces (3 cm)200 g
-
water500 g
-
cauliflower (approx. 1000 g), cut into florets1
-
plain flour50 g
-
unsalted butter40 g
-
milk500 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground white pepper plus extra to taste2 pinches
-
ground nutmeg (optional)1 - 2 pinches
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
305 kcal /
1273.5 kJ
Πρωτεΐνη
15.9 g
Λιπαρά
19.5 g
Υδατάνθρακες
16.7 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.9 g
Νάτριο
480.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom risotto (TM6)
30min
Lentil bolognese
30min
Vegetarian chilli
35min
Broccoli and three cheese pasta bake
40min
Feta, spinach and potato frittata
1u.
Pizza bianca
40min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Red lentil cauliflower dahl
35min
Bean ratatouille with halloumi
30min
Spicy cauliflower soup
20min
Tomato and lentil dahl
35min
Mushroom stroganoff
20min