Pizza Margherita

Pizza Margherita

4.6 108 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Pizza dough
  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    30 g
  • water room temperature
    220 g
  • sugar or malt powder (optional)
    1 tsp
  • fresh yeast crumbled or 2 tsp dried instant yeast
    20 g
  • baker's flour
    400 g
  • salt
    1 tsp
Margherita topping
  • extra virgin olive oil plus extra for greasing if needed
    1 tbsp
  • mozzarella cut into pieces
    200 g
  • canned chopped tomatoes (see Tips)
    250 g
  • salt to taste
    ¼ - ½ tsp
  • fresh basil leaves torn into pieces, plus extra for garnishing
    5 - 7

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 607.3 kcal / 2543.8 kJ
Πρωτεΐνη 24.2 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 74.1 g
Φυτικές ίνες 3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.4 g
Νάτριο 1106.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων