Mini brioche al paté di petto d’anatra

Mini brioche al paté di petto d’anatra

3.7 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 22ωρ. 30 λεπτ.
28 pezzi

Υλικά

Paté di petto d'anatra
  • di petto d'anatra con la pelle a pezzi (3-4 cm)
    500 g
  • di vino bianco secco
    200 g
  • foglie di alloro secche
    3
  • di scalogno a metà
    60 g
  • di gambo di sedano a pezzi
    30 g
  • di carota pelata e a pezzi
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di Cognac
    20 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di burro a pezzi
    100 g
Mini brioche
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    10 g
  • di latte + q.b.
    80 g
  • di acqua
    180 g
  • di zucchero
    30 g
  • di farina tipo 0 + q.b.
    500 g
  • di burro a pezzi
    50 g
  • di sale
    10 g
  • tuorlo leggermente sbattuto
    1

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 119.8 kcal / 501 kJ
Πρωτεΐνη 5.9 g
Λιπαρά 3.1 g
Υδατάνθρακες 15.5 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.3 g
Νάτριο 0 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων