Mini brioche al paté di petto d’anatra

Mini brioche al paté di petto d’anatra

3.7 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 22ωρ. 30 λεπτ.
28 pezzi

Υλικά

Paté di petto d'anatra
  • 500 g di petto d'anatra con la pelle a pezzi (3-4 cm)
  • 200 g di vino bianco secco
  • 3 foglie di alloro secche
  • 60 g di scalogno a metà
  • 30 g di gambo di sedano a pezzi
  • 30 g di carota pelata e a pezzi
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di Cognac
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 100 g di burro a pezzi
Mini brioche
  • 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 80 g di latte + q.b.
  • 180 g di acqua
  • 30 g di zucchero
  • 500 g di farina tipo 0 + q.b.
  • 50 g di burro a pezzi
  • 10 g di sale
  • 1 tuorlo leggermente sbattuto

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 119.8 kcal / 501 kJ
Πρωτεΐνη 5.9 g
Λιπαρά 3.1 g
Υδατάνθρακες 15.5 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.3 g
Νάτριο 0 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων