Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante

Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante

4.7 51 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porzioni

Υλικά

  • di anacardi non salati
    30 g
  • di cipolla rossa
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    25 g
  • di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
    500 g
  • di acqua
    180 g
  • di sale + q.b.
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di burro
    30 g
  • capesante pulite
    12
  • di brandy
    30 g
  • olio per frittura q.b.
  • di porro la parte bianca ad anelli
    40 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 176.3 kcal / 737.8 kJ
Πρωτεΐνη 7.1 g
Λιπαρά 11.7 g
Υδατάνθρακες 9.1 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.8 g
Νάτριο 0.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων