Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante

Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante

4.7 51 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porzioni

Υλικά

  • 30 g di anacardi non salati
  • 30 g di cipolla rossa
  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
  • 180 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 30 g di burro
  • 12 capesante pulite
  • 30 g di brandy
  • olio per frittura q.b.
  • 40 g di porro la parte bianca ad anelli

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 176.3 kcal / 737.8 kJ
Πρωτεΐνη 7.1 g
Λιπαρά 11.7 g
Υδατάνθρακες 9.1 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.8 g
Νάτριο 0.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων