Συσκευές & Αξεσουάρ
Brioche
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
16 slices
Υλικά
-
milk20 g
-
fresh yeast crumbled or 2 tsp dried instant yeast20 g
-
baker's flour plus extra for dusting350 g
-
eggs4
-
sugar60 - 100 g
-
salt1 tsp
-
butter cut into pieces, plus extra for greasing170 g
-
egg yolk lightly beaten, for glazing1
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
164.4 mg
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
871.1 kJ /
207.4 kcal
Λιπαρά
11.1 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.5 g
Υδατάνθρακες
22.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPanettone
34ωρ. 25 λεπτ.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2ωρ. 25 λεπτ.
Hazelnut chocolate brioche
2ωρ.
Rye sourdough loaf
18ωρ. 20 λεπτ.
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3ωρ.
Chia coconut bread
2ωρ. 40 λεπτ.
Almond tortillas
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten free loaves
2ωρ. 15 λεπτ.
Steamed tomato pesto pull apart bread
2ωρ. 5 λεπτ.
Pickled red onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Corn tortillas
1ωρ. 50 λεπτ.