Parmigiana di finocchi (vegan)

Parmigiana di finocchi (vegan)

4.5 53 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di pane a pezzi
    50 g
  • di anacardi tostati, non salati
    20 g
  • di origano secco
    1 cucchiaino
  • di formaggio vegano
    100 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di cipolle a metà
    150 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    40 g
  • di bulbi di finocchio a fettine (circa 7 mm)
    900 g
  • di pomodoro in scatola
    600 g
  • di basilico fresco + q.b.
    10 foglie
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di sale
    1 - 2 pizzichi

Διατροφή ανά 6 porzioni

Θερμίδες 1355 kcal / 5669.3 kJ
Πρωτεΐνη 33 g
Λιπαρά 79 g
Υδατάνθρακες 155 g
Φυτικές ίνες 46 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g
Νάτριο 4356 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων