Parmigiana di finocchi (vegan)

Parmigiana di finocchi (vegan)

4.6 55 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • 50 g di pane a pezzi
  • 20 g di anacardi tostati, non salati
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 100 g di formaggio vegano
  • 1 spicchio di aglio
  • 150 g di cipolle a metà
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 900 g di bulbi di finocchio a fettine (circa 7 mm)
  • 600 g di pomodoro in scatola
  • 10 foglie di basilico fresco + q.b.
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 1 - 2 pizzichi di sale

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 6 porzioni

Θερμίδες 1355 kcal / 5669.3 kJ
Πρωτεΐνη 33 g
Λιπαρά 79 g
Υδατάνθρακες 155 g
Φυτικές ίνες 46 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g
Νάτριο 4356 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων