Risotto aux moules et chorizo

Risotto aux moules et chorizo

4.8 42 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de parmesan coupé en morceaux
    50 g
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • de moules fraîches, préalablement nettoyées
    1500 g
  • d'huile de colza
    20 g
  • de vin blanc sec
    100 g
  • de riz spécial risotto, type arborio
    320 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • d'eau (à ajuster en fonction de la quantité de jus des moules pour un total de 720 g de liquide dans le bol)
    400 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • de chorizo coupé en petits dés
    100 g
  • de poivre 5 baies
    2 pincées

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 666 kcal / 2796.3 kJ
Πρωτεΐνη 32.5 g
Λιπαρά 26.3 g
Υδατάνθρακες 69.5 g
Φυτικές ίνες 1319.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.3 g
Νάτριο 7.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων