Caldo gallego de grelos

Caldo gallego de grelos

4.4 20 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 10 λεπτ.
8 raciones

Υλικά

  • 400 g de judías blancas cocidas (en conserva)
  • 1 trozo de morcillo de ternera (aprox. 200 g)
  • 1 trozo de lacón (aprox. 200 g) previamente desalado durante 12 horas
  • 1 trozo de pecho de ternera (aprox. 200 g)
    1 trozo de falda de ternera, (aprox. 200 g)
  • 1 trozo de tocino entreverado curado (aprox. 200 g)
  • 30 - 40 g de unto
  • 1200 g de agua
  • 1 manojo de grelos (aprox. 300 g limpios)
  • 2 chorizos semicurados (προαιρετικό πεδίο) (aprox. 200 g)
  • 350 g de patata chascada
  • 6 patatas pequeñas (aprox. 300 g)
  • aceite de oliva virgen extra para servir

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 377 kcal / 1579 kJ
Πρωτεΐνη 28.1 g
Λιπαρά 22.4 g
Υδατάνθρακες 16 g
Φυτικές ίνες 4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.9 g
Νάτριο 1148.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων