
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chia and pepita gluten free loaf
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
12 slices
Υλικά
-
basmati rice110 g
-
long grain brown rice110 g
-
millet80 g
-
butter for greasing
-
chickpea (besan) flour40 g
-
arrowroot flour140 g
-
chia seeds plus extra to sprinkle40 g
-
pepita seeds plus extra to sprinkle40 g
-
xanthan gum2 tsp
-
salt1 tsp
-
honey2 tbsp
-
water plus extra to brush400 g
-
dried instant yeast or 20 g fresh yeast, crumbled2 tsp
-
macadamia oil or olive oil30 g
-
apple cider vinegar1 tsp
-
eggs2
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
226.9 kcal /
953.1 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
7.1 g
Υδατάνθρακες
33 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.2 g
Νάτριο
204.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHerb and garlic pull-apart bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3ωρ.
Basic bread rolls
45 λεπτ.
Three cheese spinach scrolls
2ωρ. 15 λεπτ.
Spiced fruit loaf
2ωρ. 30 λεπτ.
Rye bread rolls
12ωρ.
Basic bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Seed and nut bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Mini herb and garlic pull apart bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Gluten and grain free bread rolls
1ωρ. 20 λεπτ.
Boston Bun
2ωρ. 45 λεπτ.
Pan-fried pork buns
2ωρ.