Empanada de hojaldre con pimientos confitados, cecina y queso de cabra

Empanada de hojaldre con pimientos confitados, cecina y queso de cabra

4.8 139 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
8 raciones

Υλικά

  • de cecina en lonchas muy finas
    200 g
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de pimiento rojo en trozos de 3-4 cm
    200 g
  • de pimiento verde en trozos de 3-4 cm
    200 g
  • de azúcar
    200 g
  • de vinagre
    100 g
  • de agua
    100 g
  • láminas de masa de hojaldre rectangulares de aprox. 30x40 cm c/u (aprox. 550 g)
    2
  • de queso de cabra en trozos pequeños
    120 - 150 g
  • huevo batido
    1

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 434 kcal / 1815 kJ
Πρωτεΐνη 16.1 g
Λιπαρά 30 g
Υδατάνθρακες 23.9 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 307.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων