Garbanzos con boletus y chorizo (Cocción lenta)

Garbanzos con boletus y chorizo (Cocción lenta)

3.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ.
4 raciones

Υλικά

  • 250 g de garbanzos secos castellanos
  • 1000 g de agua caliente
  • 2 cucharaditas de sal
  • 2 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 500 g de boletus frescos
  • 150 g de chorizo semicurado en rodajas de 1 cm
  • 75 g de jamón curado en dados
  • 100 g de zanahoria en trozos de 2 cm
  • 30 g de apio en trozos
  • 800 g de caldo de pollo

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 531 kcal / 2221 kJ
Πρωτεΐνη 30.5 g
Λιπαρά 30.1 g
Υδατάνθρακες 34.6 g
Φυτικές ίνες 12.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.2 g
Νάτριο 2253.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων