Ragù di verdure con cottura nel Varoma

Ragù di verdure con cottura nel Varoma

4.8 408 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    4 - 5 rametti
  • di Parmigiano Reggiano (προαιρετικό πεδίο) o di altro formaggio
    20 g
  • spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο)
    1
  • di cipolle a pezzi (3-4 cm)
    20 g
  • di gambo di sedano a pezzi (3-4 cm)
    80 g
  • di carota (προαιρετικό πεδίο) pelata e a pezzi (3-4 cm)
    40 g
  • di basilico fresco lavate ed asciugate
    3 - 5 foglie
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • uova
    2
  • di sale + q.b.
    1 cucchiaino
  • di polpa di pomodoro fresca o in scatola
    400 g
  • di acqua
    100 g
  • di prosciutto cotto (προαιρετικό πεδίο)
    1 fetta
    2 fette di formaggio
Cottura della pasta (opzionale)
  • di acqua
    1000 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • nidi di tagliatelle secche (120 g)
    2

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 163 kcal / 679 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 12.5 g
Υδατάνθρακες 4.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων