Pannacotta au foie gras et coulis de mangue

Pannacotta au foie gras et coulis de mangue

2.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
6 portions

Υλικά

La pannacotta au foie gras
  • feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    1
  • de porto rouge
    50 g
  • de foie gras de canard mi-cuit en morceaux
    200 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    150 g
  • de poivre blanc moulu
    2 pincées
  • de mangue mûre coupée en morceaux
    150 g
  • de poivre 5 baies (προαιρετικό πεδίο)
    6 pincées

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 277.5 kcal / 1147.8 kJ
Πρωτεΐνη 3.8 g
Λιπαρά 26.3 g
Υδατάνθρακες 5.5 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.5 g
Νάτριο 159 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων