Torta zucca e Golden syrup al Varoma

Torta zucca e Golden syrup al Varoma

2.5 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
12 fette

Υλικά

  • di Golden syrup (sciroppo di zucchero)
    80 g
  • di polpa di zucca invernale a tocchetti (2-3 cm)
    300 g
  • di burro a pezzi + q.b.
    180 g
  • uova
    3
  • di farina autolievitante
    240 g
  • di cannella in polvere
    1 cucchiaino
  • di bicarbonato di sodio
    ½ cucchiaino
  • di acqua
    1000 g
  • gelato alla crema a piacere

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 238 kcal / 996 kJ
Πρωτεΐνη 4.4 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 23.5 g
Φυτικές ίνες 0.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων