Rosbife com batata-doce e molho remoulade

Rosbife com batata-doce e molho remoulade

5.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 doses

Υλικά

Remoulade
  • óleo
    200 g
  • cerefólio
    5 pés de
    5 pés de salsa
  • cornichons
    50 g
  • ovo
    1
  • sumo de limão (προαιρετικό πεδίο)
    ½ - 1 c. chá de
  • mostarda
    ½ c. chá de
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    ¼ c. chá de
  • açúcar
    1 pitada de
  • crème-fraîche
    100 g
Rosbife e batatas
  • lombo de vaca
    600 g
  • manteiga
    20 g
  • alecrim
    2 pés de
  • Água q.b.
  • sumo de limão (½ unid. aprox.) (ver dica)
    30 g
    1 c. chá de ácido ascórbico em pó
  • Azeite q.b. p/ untar
  • batata-doce cortada em palitos grossos (1 cm aprox.)
    800 g
  • Sal q.b.
  • Pimenta q.b.
  • Pimentão doce q.b.

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 1004 kcal / 4206 kJ
Πρωτεΐνη 40 g
Λιπαρά 72 g
Υδατάνθρακες 49 g
Φυτικές ίνες 6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 21 g
Νάτριο 1933 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων