 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
黑豆何首烏排骨湯
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 7ωρ. 20 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          黑豆 洗淨,預先浸泡6小時或隔夜50 克
- 
          中藥包 (何首烏藥材包,祥見要訣)1 包
- 
          排骨 洗淨,川燙400 克
- 
          水1500 克
- 
          鹽 依個人口味調整或省略1 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 人份
                    Νάτριο
                    
                        300.5 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        20.4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        5807.1 kJ  / 
                        1389.2 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        311.6 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        11.2 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        11.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        116.7 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        冬令進補藥膳系列
                        8 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        食尚黑潮
                        12 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    