
Συσκευές & Αξεσουάρ
羊肉爐
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
黑麻油40 克
-
薑 ,洗淨,切片40 克
-
羊肉 ,洗淨,切塊(約4公分)500 克
-
米酒1 大匙
-
中藥包 (羊肉爐湯包,詳見要訣)1 包
-
白蘿蔔 ,洗淨去皮,切塊(約4公分)250 克
-
水1300 克
-
米血 ,切塊(3x3x1公分)150 克
-
鹽 ,依個人口味調整或省略1 茶匙
-
香菜 ,洗淨,取葉,裝飾用2 枝
Διατροφή ανά 4 人份
Θερμίδες
1991.2 kcal /
8325 kJ
Πρωτεΐνη
118.9 g
Λιπαρά
125.3 g
Υδατάνθρακες
111.3 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
456.6 g
Νάτριο
1101.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

冬令進補藥膳系列
8 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

火鍋TIY
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν