Focaccia alla farina di farro

Focaccia alla farina di farro

4.5 42 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Impasto
  • di porro a pezzi (2 mm)
    60 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    20 g
  • di acqua
    260 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
    1 cucchiaino di malto di orzo
  • di lievito di birra fresco
    25 g
    2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato
  • di farina di forza (manitoba)
    250 g
  • di farina di farro
    250 g
  • di sale
    2 cucchiaini
Farcitura e termine della preparazione
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di acqua
    40 g
  • di salame a fette (3 mm)
    150 g
  • fichi in quarti
    6

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 463 kcal / 1937 kJ
Πρωτεΐνη 18.7 g
Λιπαρά 18.1 g
Υδατάνθρακες 60.2 g
Φυτικές ίνες 6.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων