Focaccia alla farina di farro

Focaccia alla farina di farro

4.5 42 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Impasto
  • 60 g di porro a pezzi (2 mm)
  • 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 260 g di acqua
  • 1 cucchiaino di zucchero
    1 cucchiaino di malto di orzo
  • 25 g di lievito di birra fresco
    2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato
  • 250 g di farina di forza (manitoba)
  • 250 g di farina di farro
  • 2 cucchiaini di sale
Farcitura e termine della preparazione
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 40 g di acqua
  • 150 g di salame a fette (3 mm)
  • 6 fichi in quarti

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 463 kcal / 1937 kJ
Πρωτεΐνη 18.7 g
Λιπαρά 18.1 g
Υδατάνθρακες 60.2 g
Φυτικές ίνες 6.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων