Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano

Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano

3.8 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzione

Υλικά

  • calamari freschi (250 g e 25 cm circa l'uno)
    2
  • di fette di pane raffermo a pezzi
    20 g
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    5 g
  • di vino bianco secco
    10 g
  • di pepe bianco macinato
    2 pizzichi
  • di olio extravergine di oliva
    2 cucchiai
  • di acqua (vedere consigli)
    1500 - 1600
  • di succo di limone
    30 g
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    30 g
  • di panna (30-40% di grassi)
    50 g
  • di zafferano in polvere
    2 pizzichi

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 189 kcal / 790.8 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 5 g
Φυτικές ίνες 0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.3 g
Νάτριο 0.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων