Συσκευές & Αξεσουάρ
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Arugula Pesto
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
pine nuts1 oz
-
garlic cloves2
-
baby arugula3 oz
-
extra virgin olive oil2 ½ oz
-
lemon juice½ oz
-
salt¼ tsp
Broccoli
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
broccoli florets20 oz
-
red onions sliced thinly (approx. 1 onion)8 oz
-
cherry tomatoes halved8 oz
-
feta cheese crumbled5 oz
-
lemons halved2
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
316 kcal /
1322 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
26 g
Υδατάνθρακες
15 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
525 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Mindfully Mediterranean
12 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSmoky Black Bean Soup
35 λεπτ.
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 λεπτ.
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
2ωρ. 5 λεπτ.
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
Καμία βαθμολογία
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
Καμία βαθμολογία
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35 λεπτ.
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45 λεπτ.
Tofu Stew
30 λεπτ.
Cauliflower Gratin
55 λεπτ.
Stuffed Vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.
Mushroom Risotto (TM6)
40 λεπτ.
Mushroom Taco Filling
35 λεπτ.