Insalata al petto d'anatra e aceto balsamico

Insalata al petto d'anatra e aceto balsamico

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • petto d'anatra con la pelle (300-400 g)
    1
  • di mix di spezie (cannella, chiodi di garofano, pepe nero, cayenna e zenzero)
    ½ cucchiaino
  • di sale
    3 pizzichi
  • di miele
    1 cucchiaino
  • di acqua
    2100 g
  • di vino rosso
    50 g
  • di confettura di mirtilli neri
    50 g
  • di zucchero
    1 cucchiaio
  • di aceto balsamico
    20 g
  • di insalata mista a foglie piccole
    300 g
  • di crostini di pane a dadini
    100 g
  • di Parmigiano Reggiano in scaglie
    50 g
  • di anacardi
    40 g
  • di frutti rossi misti freschi
    50 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 475 kcal / 1986 kJ
Πρωτεΐνη 20.9 g
Λιπαρά 30.7 g
Υδατάνθρακες 28.9 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.7 g
Νάτριο 546 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων