Gefüllter Tintenfisch sous-vide mit Parmesan-Safransauce

Gefüllter Tintenfisch sous-vide mit Parmesan-Safransauce

4.2 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen

Υλικά

  • Tintenfische, ganz, mittelgroß jeweils ca. 250 g und 25 cm lang
    2
  • Petersilienblätter
    5 g
  • Semmelwürfel
    20 g
  • weißer Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen
  • Weißwein, trocken
    10 g
  • Olivenöl
    2 EL
  • Wasser
    1400 g
  • Parmesan in Stücken
    30 g
  • Schlagobers
    50 g
  • Safran etwas mehr zum Garnieren
    2 Prisen

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 Portion

Νάτριο 521 mg
Πρωτεΐνη 23 g
Θερμίδες 958 kJ / 229 kcal
Λιπαρά 12 g
Φυτικές ίνες 0 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Υδατάνθρακες 6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων