
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
juniper berries10
-
allspice berries6
-
pink peppercorns2 tsp
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
extra virgin olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
gin of choice (see Tips)20 g
-
sea salt to season
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
Gin and peppercorn sauce
-
eschalots50 g
-
pink peppercorns2 tsp
-
gin of choice50 g
-
white wine vinegar1 tsp
-
oil to fry1 tbsp
-
unsalted butter plus an extra 1 tbsp100 g
-
egg yolks2
-
mixed salad leaves to serve
-
salt to taste
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
635.9 kcal /
2670.6 kJ
Πρωτεΐνη
44.8 g
Λιπαρά
51.2 g
Υδατάνθρακες
0.8 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
23 g
Νάτριο
118.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Ginspiration
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 Min
Quick chicken tikka masala
35 Min
Sausage and butter bean winter stew
25 Min
Irish stew
1 Std. 30 Min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3 Std. 5 Min
Indian kofta curry with broccoli rice
50 Min
Poached chicken with liquid stock
25 Min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3 Std.
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 Std.
Family chicken galette
1 Std. 55 Min
Family Meatloaf
1 Std. 10 Min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1 Std. 15 Min