
Συσκευές & Αξεσουάρ
Classic beef burgers (MEATER+®)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)1000 g
-
breadcrumbs (see Tips)40 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)6
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
518.5 kcal /
2177.7 kJ
Πρωτεΐνη
45.5 g
Λιπαρά
19.1 g
Υδατάνθρακες
39.8 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
934.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

MEATER+®
15 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSticky meatball subs
1ωρ.
Hoisin pork bowl
45 λεπτ.
Chinese pork with vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.
Beef, ale and dumpling stew
2ωρ. 55 λεπτ.
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1ωρ. 45 λεπτ.
Beef and feta koftas
Καμία βαθμολογία
Quick pulled pork in beer sauce
35 λεπτ.
Layered chicken dinner
1ωρ. 45 λεπτ.
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 λεπτ.
Seared steak and rocket salad
20 λεπτ.
Southern-style chilli with cornbread
2ωρ. 55 λεπτ.
High protein chicken parmi hot pocket
1ωρ. 15 λεπτ.