
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
butter cut into pieces (1-2 cm)40 g
-
eschalots (approx. 30 g), peeled and cut into halves2
-
garlic cloves2
-
water220 g
-
Meat stock paste to taste (see Tips)½ tsp
-
dried red peppercorn (pink)2 tsp
-
new baby potatoes unpeeled, washed and cut into pieces (2-3 cm)300 g
-
boneless lamb loins or lamb fillet (approx. 3-4 fillets)400 - 500 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
water to de-glaze1 tbsp
-
green asparagus (130-150 g), trimmed and cut into halves1 bunch
-
carrot cut into matchsticks1
-
whiskey1 tbsp
-
cornflour1 tsp
-
pouring (whipping) cream60 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
435.8 kcal /
1830.8 kJ
Πρωτεΐνη
29 g
Λιπαρά
29.3 g
Υδατάνθρακες
12.8 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.8 g
Νάτριο
316 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Quick and easy meals
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Tikka Masala Pasta
45 min
Easy Chinese beef and tomato
40 min
Chicken and refried bean burrito
45 min
Swedish meatballs with gravy
30 min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 godz. 45 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 godz. 45 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Hoisin pork bowl
45 min
Irish stew
1 godz. 30 min