Lamb fillets with pink peppercorn sauce

Lamb fillets with pink peppercorn sauce

4.2 41 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • butter cut into pieces (1-2 cm)
    40 g
  • eschalots (approx. 30 g), peeled and cut into halves
    2
  • garlic cloves
    2
  • water plus an extra 1 tbsp, to de-glaze
    220 g
  • Meat stock paste to taste (see Tips)
    ½ tsp
  • pink peppercorns
    2 tsp
  • new baby potatoes unpeeled, washed and cut into pieces (2-3 cm)
    300 g
  • boneless lamb loins or lamb fillet (approx. 3-4 fillets)
    400 - 500 g
  • sea salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch
  • green asparagus (130-150 g), trimmed and cut into halves
    1 bunch
  • carrot cut into matchsticks
    1
  • whiskey
    1 tbsp
  • cornflour
    1 tsp
  • pouring (whipping) cream
    60 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 435.8 kcal / 1830.8 kJ
Πρωτεΐνη 29 g
Λιπαρά 29.3 g
Υδατάνθρακες 12.8 g
Φυτικές ίνες 3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.8 g
Νάτριο 316 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων