
Συσκευές & Αξεσουάρ
Korean Bo ssam (MEATER+®)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 29ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Pork
-
pork shoulder boneless, skin removed but leaving a thin layer fat1800 - 2000 g
-
white sugar50 g
-
sea salt40 g
-
brown sugar4 tbsp
-
grapeseed oil2 tsp
-
sea salt1 tsp
Ginger and spring onion sauce
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces5
-
fresh ginger peeled3 cm
-
grapeseed oil50 g
-
light soy sauce20 g
-
lime juice (see Tips)10 g
-
kimchi to serve (see Tips)
-
lettuce leaves of choice to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
902.4 kcal /
3775.8 kJ
Πρωτεΐνη
55.4 g
Λιπαρά
66.9 g
Υδατάνθρακες
16.8 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
20.6 g
Νάτριο
3255.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Comfort food in cast iron
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνClassic meatloaf
1 godz. 35 min
Swedish meatballs with gravy
30 min
Chicken and mushroom rice
45 min
South African curry mince
45 min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 min
Asian-style pork noodles
1 godz.
Hoisin pork bowl
45 min
Chicken with almonds
45 min
High protein chicken parmi hot pocket
1 godz. 15 min
Beef, ale and dumpling stew
2 godz. 55 min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 min
Chilli beef with lemon feta
30 min