
Συσκευές & Αξεσουάρ
Artischocken sous-vide
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
1 Portion
Υλικά
-
Lauch in dünnen Scheiben (5 mm)80 g
-
natives Olivenöl extra30 g
-
Artischockenherzen, frisch geputzt und in Streifen geschnitten2 - 3
-
Zitrone2 Scheiben
-
Salz1 - 2 Prisen
-
schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen1 Prise
-
Wasser1500 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
510 mg
Πρωτεΐνη
7.9 g
Θερμίδες
1437 kJ /
343 kcal
Λιπαρά
30.5 g
Φυτικές ίνες
28.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.5 g
Υδατάνθρακες
9.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-vide
20 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBöhmische Knödel
1ωρ. 30 λεπτ.
Semmelfülle
1ωρ. 10 λεπτ.
Erdäpfelknödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Serviettenknödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Waldviertler Knödel
1ωρ.
Böhmische Knödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55 λεπτ.
Mediterraner Green-Goddess-Salat
40 λεπτ.
Apfelrotkohl
1ωρ. 10 λεπτ.
Sterzwurst (Polentarolle)
8ωρ. 45 λεπτ.
Rotkraut
1ωρ.
Gratiniertes Karfiolpüree
1ωρ. 5 λεπτ.