
Συσκευές & Αξεσουάρ
Artischocken sous-vide
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
1 Portion
Υλικά
-
Lauch in dünnen Scheiben (5 mm)80 g
-
natives Olivenöl extra30 g
-
Artischockenherzen, frisch geputzt und in Streifen geschnitten2 - 3
-
Zitrone2 Scheiben
-
Salz1 - 2 Prisen
-
schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen1 Prise
-
Wasser1500 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
510 mg
Πρωτεΐνη
7.9 g
Θερμίδες
1437 kJ /
343 kcal
Λιπαρά
30.5 g
Φυτικές ίνες
28.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.5 g
Υδατάνθρακες
9.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-vide
20 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνErdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1ωρ. 15 λεπτ.
Erdäpfelknödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Ratatouille
40 λεπτ.
Böhmische Knödel
1ωρ. 30 λεπτ.
Ofenmelanzani mit Chermoula, Zitronenbulgur und Minzjoghurt
1ωρ. 20 λεπτ.
Gemüsetatar rot-grün
15 λεπτ.
Waldviertler Knödel
1ωρ.
Feta-Grill-Pfännchen
25 λεπτ.
Erdäpfelsalat
1ωρ.
Knuspersticks mit Speck und Käse
35 λεπτ.
Kartoffelsalat mit Mayonnaise und Eiern
1ωρ. 30 λεπτ.
Kartoffel-Linsen-Salat
45 λεπτ.