
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil moussaka
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
butter plus extra for greasing40 g
-
dried red lentils200 g
-
water for soaking
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)120 g
-
olive oil50 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
garlic cloves3
-
red capsicum deseeded and cut into pieces1
-
canned whole tomatoes (including liquid)400 g
-
red wine120 g
-
fresh oregano leaves only1 sprig
-
ground ginger1 tsp
-
sea salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
eggplant (approx. 550 g), cut into slices (1 cm)1
-
full cream milk500 g
-
spelt flour40 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
475.7 kcal /
1997.7 kJ
Πρωτεΐνη
22.6 g
Λιπαρά
23.8 g
Υδατάνθρακες
35 g
Φυτικές ίνες
8.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.5 g
Νάτριο
1099.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom risotto (TM6)
30 λεπτ.
Lentil bolognese
30 λεπτ.
Vegetarian chilli
35 λεπτ.
Broccoli and three cheese pasta bake
40 λεπτ.
Feta, spinach and potato frittata
1ωρ.
Pizza bianca
40 λεπτ.
Zucchini, lentil and coconut stew
30 λεπτ.
Red lentil cauliflower dahl
35 λεπτ.
Bean ratatouille with halloumi
30 λεπτ.
Spicy cauliflower soup
20 λεπτ.
Tomato and lentil dahl
35 λεπτ.
Mushroom stroganoff
20 λεπτ.