Σιγομαγειρεμένο μοσχάρι με λαχανικά (παραδοσιακό πιάτο από τις Αστούριες)

Σιγομαγειρεμένο μοσχάρι με λαχανικά (παραδοσιακό πιάτο από τις Αστούριες)

4.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • ελαιόλαδο
    70 γρ.
  • σκελίδες σκόρδο
    3
  • μοσχαρίσιο κρέας (ελιά, λαιμό ή σπάλα), χωρίς κόκαλα σε κύβους (3 εκ.) (που έχετε στεγνώσει με χαρτί κουζίνας)
    500 γρ.
  • λευκό κρασί
    100 γρ.
  • κρεμμύδια κομμένα στη μέση ή στα 4
    150 γρ.
  • αλεύρι
    10 γρ.
  • καπνιστό ζαμπόν, σε κύβους
    70 - 80 γρ.
  • πάπρικα
    1 κ.σ.
  • ζωμό κρέατος
    400 γρ.
  • κύβο ζωμού λαχανικών
    1
  • ανάμεικτα λαχανικά, κατεψυγμένα (π.χ. καρότα, αρακά και φασολάκια)
    600 - 700 γρ.
  • αυγά βραστά, σφιχτά κομμένα στα 4
    4

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 611 kcal / 2557 kJ
Πρωτεΐνη 41.8 g
Λιπαρά 28.7 g
Υδατάνθρακες 13.8 g
Φυτικές ίνες 5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.5 g
Νάτριο 1026.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων