Συσκευές & Αξεσουάρ
No-waste veggie bolognese (TM6)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
6 portions
Υλικά
-
red lentils or lentils of choice (see Tips)200 g
-
dried mushrooms of choice (optional)20 g
-
water1380 g
-
fresh mushrooms cut into quarters300 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
onion cut into wedges (3-4 cm)100 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
garlic cloves unpeeled and roughly chopped3
-
red wine50 g
-
vegetable peelings and trimmings, cut into pieces (2 cm - see Tips)100 g
-
fresh oregano leaves only (see Tips)3 sprigs
-
wakame flakes (see Tips)1 tbsp
-
tomato paste80 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
tomatoes cut into pieces (2-3 cm)3
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cooked pasta of choice (see Tips)
-
Parmesan cheese grated, to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
148.9 mg
Πρωτεΐνη
11.9 g
Θερμίδες
1046.8 kJ /
250.2 kcal
Λιπαρά
7.5 g
Φυτικές ίνες
7.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.2 g
Υδατάνθρακες
35.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Less waste, more food with Thermomix®
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMelanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Mushroom croustade
1 Std. 35 Min
Leek and cheese tart
1 Std. 15 Min
Vegan bolognese
50 Min
Vegetarian nuggets
30 Min
Vegetable Massaman curry
45 Min
Tagliatelle with pumpkin
45 Min
Sweet potato lentil pie
50 Min
Pickled red onions
1 Std. 50 Min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 Min
Yellow chicken curry with rice
1 Std.
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 Min