
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steinpilze sous-vide
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
1 Portion
Υλικά
-
Wasser1500 g
-
Steinpilze, frisch200 g
-
Salz1 Prise
-
Butter1 - 2 EL
-
Knoblauchzehe mit dem Messer angedrückt1
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
402 mg
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
655 kJ /
157 kcal
Λιπαρά
13 g
Φυτικές ίνες
14 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-vide
20 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBöhmische Knödel
1ωρ. 30 λεπτ.
Semmelfülle
1ωρ. 10 λεπτ.
Erdäpfelknödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Serviettenknödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Waldviertler Knödel
1ωρ.
Böhmische Knödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55 λεπτ.
Mediterraner Green-Goddess-Salat
40 λεπτ.
Apfelrotkohl
1ωρ. 10 λεπτ.
Sterzwurst (Polentarolle)
8ωρ. 45 λεπτ.
Rotkraut
1ωρ.
Gratiniertes Karfiolpüree
1ωρ. 5 λεπτ.