
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steinpilze sous-vide
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
1 Portion
Υλικά
-
Wasser1500 g
-
Steinpilze, frisch200 g
-
Salz1 Prise
-
Butter1 - 2 EL
-
Knoblauchzehe mit dem Messer angedrückt1
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
402 mg
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
655 kJ /
157 kcal
Λιπαρά
13 g
Φυτικές ίνες
14 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-vide
20 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνErdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1ωρ. 15 λεπτ.
Erdäpfelknödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Ratatouille
40 λεπτ.
Böhmische Knödel
1ωρ. 30 λεπτ.
Ofenmelanzani mit Chermoula, Zitronenbulgur und Minzjoghurt
1ωρ. 20 λεπτ.
Gemüsetatar rot-grün
15 λεπτ.
Waldviertler Knödel
1ωρ.
Feta-Grill-Pfännchen
25 λεπτ.
Erdäpfelsalat
1ωρ.
Knuspersticks mit Speck und Käse
35 λεπτ.
Kartoffelsalat mit Mayonnaise und Eiern
1ωρ. 30 λεπτ.
Kartoffel-Linsen-Salat
45 λεπτ.