
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steinpilze sous-vide
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
1 Portion
Υλικά
-
Wasser1500 g
-
Steinpilze, frisch200 g
-
Salz1 Prise
-
Butter1 - 2 EL
-
Knoblauchzehe mit dem Messer angedrückt1
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
157 kcal /
655 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
14 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Νάτριο
402 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-vide
20 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBöhmische Knödel
1ωρ. 30 λεπτ.
Kartoffel-Gemüse-Püree
35 λεπτ.
Kohlrabi Kartoffel Ragout mit RUPP Camembert
35 λεπτ.
Schnelle Spätzle
25 λεπτ.
Kürbis-Püree
40 λεπτ.
Serviettenknödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Paradeiskraut
35 λεπτ.
Gemüsetatar rot-grün
15 λεπτ.
Sellerie mit Brot-Crumble
50 λεπτ.
Maronipressknödel
1ωρ. 50 λεπτ.
Falsche "Schnecken"-Pfännchen mit Rinderfilet
3ωρ.
Gewürzhirse mit Gemüse und Spiegeleiern
50 λεπτ.