
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steinpilze sous-vide
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
1 Portion
Υλικά
-
Wasser1500 g
-
Steinpilze, frisch200 g
-
Salz1 Prise
-
Butter1 - 2 EL
-
Knoblauchzehe mit dem Messer angedrückt1
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
157 kcal /
655 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
14 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Νάτριο
402 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-vide
20 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMühlviertler Leinölerdäpfel
15min
Kartoffel-Gemüse-Püree
45min
Schnelle Spätzle
25min
Kürbis-Püree
40min
Serviettenknödel
1h 10min
Paradeiskraut
35min
Kürbisspätzle (Österreich)
1h
Kartoffelsalat mit fermentiertem Gemüse
72h 45min
Sellerie mit Brot-Crumble
50min
Maronipressknödel
1h 50min
Falsche "Schnecken"-Pfännchen mit Rinderfilet
3h
Gewürzhirse mit Gemüse und Spiegeleiern
50min