Jajka po szkocku w chlebowej panierce z sosem miodowo-musztardowym

Jajka po szkocku w chlebowej panierce z sosem miodowo-musztardowym

4.5 99 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 porcji

Υλικά

Sos miodowo-musztardowy
  • musztardy francuskiej
    75 g
    musztardy, (np. angielskiej)
  • miodu
    75 g
  • białego octu winnego
    1 łyżka
  • soli
    ¼ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    2 szczypty
Jajka po szkocku
  • wody
    400 g
  • jajek
    10
  • chleba pokrojonego na kawałki
    150 g
  • wędzonego łososia pokrojonego na kawałki
    400 g
  • natki pietruszki, świeżej, tylko liście
    10 g
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ łyżeczki
  • soli
    ¼ łyżeczki
  • olej do smażenia (ok. 1,5 litra)

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 252 kcal / 1054 kJ
Πρωτεΐνη 23 g
Λιπαρά 10.7 g
Υδατάνθρακες 16 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων