Συσκευές & Αξεσουάρ
Chicken and risoni bake
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
dried risoni pasta200 g
-
skinless, boneless chicken thighs cut into halves1000 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
garlic cloves3
-
asparagus cut into pieces, stalks and tips kept separate1 bunch
-
onion cut into quarters1
-
broccoli stem (approx. 150 g), cut into pieces (see Tips)1
-
cauliflower stem (approx. 100 g), cut into pieces (see Tips)1
-
dry white wine180 g
-
unsalted butter50 g
-
water350 g
-
Dijon mustard1 tbsp
-
fresh thyme or herbs of choice, leaves only (see Tips)4 sprigs
-
Chicken stock paste (see Tips)1 ½ tbsp
-
fresh baby spinach60 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
262.6 mg
Πρωτεΐνη
40.6 g
Θερμίδες
1941.5 kJ /
464 kcal
Λιπαρά
14.9 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.3 g
Υδατάνθρακες
36.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Less waste, more food with Thermomix®
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFlank steak with horseradish cream sauce
4h 20 min.
Classic beef burgers (MEATER+®)
1h
Steak tartare
10 min.
Beef Burgundy
1h 45 min.
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4h
Cabbage rolls
1h 50 min.
"Moussaka" bowl
45 min.
Risotto bolognese
45 min.
Udon with chicken and mushrooms
50 min.
Toad in the hole
25h 25 min.
Chicken with almonds
45 min.
Char siu pork bao
2h 10 min.