
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sichuan zucchini and eggplant
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
eggplant (medium), cut into pieces (2 cm)1
-
zucchini (large), cut into pieces (2 cm)1
-
sea salt2 tsp
-
soy sauce40 g
-
brown sugar80 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)30 g
-
Chinese black vinegar (see Tips)30 g
-
sesame oil plus an extra 1-2 tsp to fry30 g
-
Chinese five spice powder½ tsp
-
Sichuan peppercorns (see Tips)1 tsp
-
chilli broad bean paste (see Tips)2 tsp
-
piece fresh ginger2 cm
-
garlic cloves4
-
cornflour2 tbsp
-
black rice220 g
-
water1000 g
-
Asian greens trimmed and cut into thirds1 bunch
-
spring onions/shallots trimmed and cut into slices, to garnish2
-
fresh long red chilli trimmed and cut into slices, to garnish1
-
sesame seeds to garnish
-
kimchi to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
2065.7 mg
Πρωτεΐνη
12 g
Θερμίδες
2351.7 kJ /
559.9 kcal
Λιπαρά
28 g
Φυτικές ίνες
10.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.1 g
Υδατάνθρακες
69.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Less waste, more food with Thermomix®
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAncho chilli bean bowl
1u.
Tarka dal
30min
Chhole (chickpea curry) and rice
45min
Super green pasta (Darren Robertson)
30min
Honey ginger tofu with greens
2u. 25min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1u. 5min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15min
Honey soy tofu with steamed rice
40min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min
Leek and cheese tart
1u. 15min
Vegan bolognese
50min
Vegetarian nuggets
30min