
Συσκευές & Αξεσουάρ
Asparagus risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)40 g
-
green asparagus (approx. 1 bunch)200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
water440 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
garlic cloves2
-
olive oil2 tbsp
-
Arborio rice180 g
-
dry white wine160 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
butter to serve (optional)2 - 3 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
649 kcal /
2715.2 kJ
Πρωτεΐνη
15.8 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
80.1 g
Φυτικές ίνες
5.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.7 g
Νάτριο
295.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Cooking for Me and You
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPierogi (Cheese dumplings)
1ωρ. 30 λεπτ.
Vegetable Massaman curry
45 λεπτ.
Eggs with coconut curry sauce
30 λεπτ.
Cauliflower gratin
1ωρ.
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 λεπτ.
High Protein Egg Bake
20 λεπτ.
Summer dahl
35 λεπτ.
Amritsari dal
26ωρ.
No-roll cheesy broccoli quiche
1ωρ. 25 λεπτ.
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3ωρ. 45 λεπτ.
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1ωρ.
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1ωρ.