Pain aux œufs et tomates séchées

Pain aux œufs et tomates séchées

4.5 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
12 portions

Υλικά

  • de parmesan coupé en morceaux (3 cm)
    40 g
La pâte
  • de romarin frais effeuillés
    2 brins
  • de tomates séchées au soleil
    30 g
  • d'eau
    130 g
  • de lait
    100 g
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    25 g
  • de farine de blé
    500 g
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
Les œufs
  • œufs moyens (53-63 g) froids
    6
  • l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
La finition
  • d'huile d'olive pour le moule
    1 c. à soupe
  • de chapelure pour le moule
    2 c. à soupe
  • de pesto rouge
    50 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 273.9 kcal / 1146 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 9.7 g
Υδατάνθρακες 36.3 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.3 g
Νάτριο 235.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων