Ελαφρά ψημένο βοδινό φιλέτο sous-vide με σάλτσα μπεαρνέζ

Ελαφρά ψημένο βοδινό φιλέτο sous-vide με σάλτσα μπεαρνέζ

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • φιλέτα βοδινά (περίπου 180-200 γρ. το καθένα, πάχους 3 εκ.)
    4
  • αλάτι
    2 κ.γλ.
  • μαύρο πιπέρι, αλεσμένο
    ¾ κ.γλ.
  • θυμάρι, φρέσκο
    4 κλωνάρια
  • νερό (περίπου) (βλ. συμβουλή), και επιπλέον νερό για να βυθιστούν πλήρως οι σακούλες
    1400 γρ.
  • χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο (από μισό λεμόνι)
    30 γρ.
    1 κοφτό κ.γλ. ασκορβικό οξύ, (βιταμίνη C)
  • κρεμμυδάκια εσαλότ
    50 γρ.
  • εστραγκόν, φρέσκο (μόνο τα φύλλα)
    1 - 2 κλωνάρια
  • λευκό κρασί, ξηρό
    50 γρ.
  • ξίδι από λευκό κρασί
    1 κ.σ.
  • βούτυρο, ανάλατο σε κομμάτια, και 1 κ.σ. για το θωράκισμα
    200 γρ.
  • κρόκους αυγού
    4

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 698 kcal / 2926 kJ
Πρωτεΐνη 46 g
Λιπαρά 56 g
Υδατάνθρακες 1 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 32 g
Νάτριο 93 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων