Συσκευές & Αξεσουάρ
Ελαφρά ψημένο βοδινό φιλέτο sous-vide με σάλτσα μπεαρνέζ
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
φιλέτα βοδινά (περίπου 180-200 γρ. το καθένα, πάχους 3 εκ.)4
-
αλάτι2 κ.γλ.
-
μαύρο πιπέρι, αλεσμένο¾ κ.γλ.
-
θυμάρι, φρέσκο4 κλωνάρια
-
νερό (περίπου) (βλ. συμβουλή), και επιπλέον νερό για να βυθιστούν πλήρως οι σακούλες1400 γρ.
-
1 κοφτό κ.γλ. ασκορβικό οξύ, (βιταμίνη C)χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο (από μισό λεμόνι)30 γρ.
-
κρεμμυδάκια εσαλότ50 γρ.
-
εστραγκόν, φρέσκο (μόνο τα φύλλα)1 - 2 κλωνάρια
-
λευκό κρασί, ξηρό50 γρ.
-
ξίδι από λευκό κρασί1 κ.σ.
-
βούτυρο, ανάλατο σε κομμάτια, και 1 κ.σ. για το θωράκισμα200 γρ.
-
κρόκους αυγού4
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Νάτριο
93 mg
Πρωτεΐνη
46 g
Θερμίδες
2926 kJ /
698 kcal
Λιπαρά
56 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
32 g
Υδατάνθρακες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΡολά κοτόπουλου με γλυκόξινη σάλτσα
1ωρ. 25 λεπτ.
Πικάντικα μοσχαρίσια εσκαλόπ με κόκκινες πιπεριές
30 λεπτ.
Κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας
45 λεπτ.
Κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας
1ωρ. 10 λεπτ.
Χιουνκάρ μπεγιεντί
1ωρ. 5 λεπτ.
Στιφάδο Καραϊβικής με τιμπάλ ρυζιού στον ατμό
Καμία βαθμολογία
Μουσακάς
2ωρ.
Αφέλια
5ωρ.
Ψητό κοτόπουλο Chimichurri
Καμία βαθμολογία
Στήθος γαλοπούλας με μπέικον και πατάτες
1ωρ.
Κοτοπιτάκια με άρωμα Μαρόκου
Καμία βαθμολογία
Ψωμάκια στον ατμό με pulled pork
3ωρ.