
Συσκευές & Αξεσουάρ
Avocado with egg and salmon tartare
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portion
Υλικά
-
eggs chilled, straight from the fridge6
-
water to fill to 1L mark
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
skinless salmon fillet cut into pieces250 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
dried red peppercorns1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
avocados3
-
micro sprouts to garnish
-
toast6 slices
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
376.2 kcal /
1580.1 kJ
Πρωτεΐνη
20.6 g
Λιπαρά
24.1 g
Υδατάνθρακες
16.5 g
Φυτικές ίνες
7.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.7 g
Νάτριο
457.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Easter around the world
28 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrown rice
50 λεπτ.
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 λεπτ.
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1ωρ.
Sushi Rice
1ωρ. 5 λεπτ.
Chilli and cheese nachos
35 λεπτ.
Mini chicken kyivs
45 λεπτ.
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1ωρ. 30 λεπτ.
Brown rice salad
40 λεπτ.
Avocado and goats cheese smash
5 λεπτ.
Chilli and garlic prawns
1ωρ. 10 λεπτ.
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1ωρ.
Peanut and soba noodle slaw
20 λεπτ.