Avocado with egg and salmon tartare

Avocado with egg and salmon tartare

4.6 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portion

Υλικά

  • eggs chilled, straight from the fridge
    6
  • water to fill to 1L mark
  • fresh dill leaves only
    2 sprigs
  • skinless salmon fillet cut into pieces
    250 g
  • freshly squeezed lemon juice
    20 g
  • extra virgin olive oil
    5 g
  • dried red peppercorns
    1 tsp
  • sea salt
    ½ tsp
  • avocados
    3
  • micro sprouts to garnish
  • toast
    6 slices

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 376.2 kcal / 1580.1 kJ
Πρωτεΐνη 20.6 g
Λιπαρά 24.1 g
Υδατάνθρακες 16.5 g
Φυτικές ίνες 7.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.7 g
Νάτριο 457.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων