
Συσκευές & Αξεσουάρ
Scotch eggs
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Eggs
-
eggs chilled6
-
water to fill (to the 1L fill level)
Scotch Eggs
-
eschalot cut into halves50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
beef sinew free, cut into pieces (3 cm) and partially frozen600 g
-
eggs2
-
English mustard15 g
-
dried breadcrumbs70 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
plain flour to dust
-
vegetable oil1500 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
2485.8 kcal /
10400.7 kJ
Πρωτεΐνη
31.6 g
Λιπαρά
261.6 g
Υδατάνθρακες
10.7 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
20.4 g
Νάτριο
754.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Easter around the world
28 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef tacos
25 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Chunky bolognese
50 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Kid-friendly butter chicken
35 min
Chicken teriyaki
20 min
Chinese-style chicken
25 min
Curried sausages
40 min
Shepherd's pie
55 min
Beef stroganoff
35 min
Sticky sesame chicken
40 min
Thai green chicken curry
30 min