Portobellos a la parrilla con pesto de palta y perejil

Portobellos a la parrilla con pesto de palta y perejil

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Portobellos
  • 20 g de jugo de limón
  • 100 g de aceite de oliva
  • 1 cucharadita de mostaza de Dijon
  • ½ cucharadita de pimienta molida
  • 8 portobellos frescos limpios y secos
Pesto
  • 60 g de aceite de oliva
  • 15 g de aceto balsámico
  • 30 g de hojas de perejil fresco
  • 2 dientes de ajo
  • 1 cebolla de verdeo
  • ¼ cucharadita de ají molido
  • ½ cucharadita de sal
  • ¼ cucharadita de pimienta molida
  • 1 palta en cubos (aprox. 100 g)

Διατροφή ανά 4 portions

Θερμίδες 1731 kcal / 7242 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 175 g
Υδατάνθρακες 24 g
Φυτικές ίνες 12 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων