Mleczny chleb (metoda Tangzhong)

Mleczny chleb (metoda Tangzhong)

4.7 454 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
12 porcji

Υλικά

  • mleka plus dodatkowo 1 łyżeczka do posmarowania chleba
    330 g
  • mąki pszennej chlebowej typu 750, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
    560 g
  • mleka w proszku
    30 g
  • świeżych drożdży pokruszonych
    20 g
    2 łyżeczki suchych drożdży
  • jajka w temp. pokojowej
    2
  • soli
    1 ¼ łyżeczki
  • masła miękkiego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
    100 g
  • cukru
    50 g
  • żółtko
    1

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 300.4 kcal / 1261.7 kJ
Πρωτεΐνη 8.8 g
Λιπαρά 11.8 g
Υδατάνθρακες 39.4 g
Φυτικές ίνες 1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.9 g
Νάτριο 298.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων