Mleczny chleb (metoda Tangzhong)

Mleczny chleb (metoda Tangzhong)

4.7 458 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
12 porcji

Υλικά

  • 330 g mleka plus dodatkowo 1 łyżeczka do posmarowania chleba
  • 560 g mąki pszennej chlebowej typu 750, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
  • 30 g mleka w proszku
  • 20 g świeżych drożdży pokruszonych
    2 łyżeczki suchych drożdży
  • 2 jajka w temp. pokojowej
  • 1 ¼ łyżeczki soli
  • 100 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
  • 50 g cukru
  • 1 żółtko

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 300.4 kcal / 1261.7 kJ
Πρωτεΐνη 8.8 g
Λιπαρά 11.8 g
Υδατάνθρακες 39.4 g
Φυτικές ίνες 1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.9 g
Νάτριο 298.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων