
Συσκευές & Αξεσουάρ
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
14 portions
Υλικά
Dough
-
milk230 g
-
salted butter cut into pieces60 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
plain flour500 g
-
salt1 tsp
Ricotta filling
-
ricotta (see Tips)500 g
-
white sugar50 g
-
dark chocolate chips80 g
-
candied citrus peel (see Tips)40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
275.6 mg
Πρωτεΐνη
9.5 g
Θερμίδες
1210.5 kJ /
288.2 kcal
Λιπαρά
10.8 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.4 g
Υδατάνθρακες
37.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Rose gold baking
21 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνThree cheese spinach scrolls
2ωρ. 15 λεπτ.
Freeform basic bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Gluten free focaccia bread
1ωρ.
Gluten free Mediterranean bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Gluten free bread rolls
2ωρ. 30 λεπτ.
Masala bread rolls
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegemite® and cheese scrolls
1ωρ. 35 λεπτ.
Boston Bun
2ωρ. 45 λεπτ.
Herb and garlic pull-apart bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Pull-apart pizza sun
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten and grain free bread rolls
1ωρ. 20 λεπτ.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2ωρ. 25 λεπτ.