
Συσκευές & Αξεσουάρ
牛肉片佐地瓜及香芹蛋黃醬
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
蛋黃醬
-
天然油(蔬菜油) (例如葵花油或菜籽油)200 克
-
山蘿蔔葉 ,(又稱細葉香芹),去根切段5 根
-
酸黃瓜 ,塊狀50 克
-
蛋1 顆
-
檸檬汁 (προαιρετικό πεδίο)½ - 1 茶匙
-
黃芥末 ,中等辣度½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
胡椒粉¼ 茶匙
-
糖1 小撮
-
法式酸奶油100 克
牛腰內肉
-
牛腰內肉600 克
-
奶油,有鹽或無鹽20 克
-
新鮮迷迭香2 根
-
檸檬汁 (約½顆檸檬) (詳見要訣)30 克
-
水 直到淹沒密封袋(約1400克)
-
油 ,进行品尝
-
地瓜 ,切薄片(約1公分)800 克
-
鹽 ,依個人口味調整少許
-
胡椒粉 ,依個人口味調整少許
-
匈牙利甜紅椒粉 ,依個人口味調整少許
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
1004 kcal /
4206 kJ
Πρωτεΐνη
40 g
Λιπαρά
72 g
Υδατάνθρακες
49 g
Φυτικές ίνες
6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
21 g
Νάτριο
1933 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

TM6 「模」力全開
44 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν